måndag 31 augusti 2009

Rensar!

Sitter på jobbet & rensar upp ur mina mappar. Hittar en massa roliga bilder & känner att jag vill dela med mig av bilden på Stig, Anders & Lotta. Denna bild är ifrån Anders födelsedagsfest på alla hjärtans dag i år! Stig hade fullt upp hela kvällen med att måla läpparna med läppglans, & som ni kan se gjorde han ett mycket bra jobb!Linnea & jag hade haft middag innan hemma hos mig & rensat upp våra liv över både 1 & 5 glas vin! Sen steppade vi över på glamorpartyt som varade natten lång! En sagolik kväll var det! Hoppas på fler sådana Anders ;)

Kramar

torsdag 27 augusti 2009

HYLLNING!

Jag vill hylla några människor som alltid finns där i mitt liv & stöttar mig, speciellt i dessa tider av beslut! Jag vill ge en stor GULDPOKAL till er alla, för MVG i vänskap, ja mer än så. En guldpokal räcker inte till, ni är värda att ha en egen plats som lysande stjärnor i universum, för det är precis vad ni är! Starkt lysande stjärnor på den vackra stjärnhimlen! Jag tänker ibland på vilken tur jag har som får äran att ha så fina vänner omkring mig! Jag har många fina vänner,och ni är alla guld värda. Men efter dessa två senaste veckor av lite huvudbry går min hyllning lite extra till: LINNEA,JENNIE,NIKE,ELIN,KRISTIN,VERRAN & MIN PAPPA, såklart :)

Tack finaste ni, utan er hade jag inte varit den jag är,utan er hade jag inte kunnat tänka klart, utan era ord & era öron hade jag inte suttit här med ett leénde på läpparna och kännt den lättnad jag gör! Ni är bäst!

Stora bamsekramar!!!

måndag 24 augusti 2009

Naturen & Vänner 1

Igår var jag med om en sagolik dag. Jag & Alberto, min vän från Italien åkte ut till hans vänner i Vaxholm för att åka lite båt. Underbara Toby,Anna & deras barn tog oss med ut till en liten skärgårds ö! Där steg vi i land efter en ruffig båttur och gick på upptäcksfärd. Det kändes som att jag var med på skolresa på något sätt, vi gick på led,lekte lekar,tittade på olika kryp,slog oss ner för lite fika mitt i en hage med får, plockade kantareller i den trollska skogen, badade vid klipporna och bara hade det helt underbart! Jag som trodde att sommaren nästan var över. GLÖM DET!
Jag älskar hur ödet flätar samman tillfälligheter, såsom när jag och Anna träffade Alberto förra året på en pub, och det visade sig att vi känner samma människor i Italien, hur Alberto och jag blivit goda vänner och hur jag i min tur får äran att bli vän med hans vänner! Sånt uppskattar jag verkligen med livet! Såsom jag även uppskattar denna helg som fyllts av grillning, födelsedagskalas, båttur, Karin & Moa och att jag känner att Stockholm är så mycket mer än bara en stad!

Det var allt små vänner!

BACI :*

Naturen & vänner!









































fredag 21 augusti 2009

Tillbaka!

Semestern gick som i ett naffs! Hokus pokus så var den över. Men oj vilken semester jag haft, den var MAGISK! Det var förövrigt min riktiga semster på över 8 år, så med andra ord var den välförtjänt! Den hade inslag av allt man kan önska sig! Bifogar några bilder från Storsjöyran, den förtrollande lusthusfesten på äggen med Kristin & Linda, Emmas bröllop på Öland, och Underbara Ormosjön! Vill bara tillägga att jag hittade mitt svenska Manly på Öland..vilket känns betryggande. Nu behöver jag ju inte flyga till andra sidan jorden längre!

Det är lite svårt att anpassa sig till vardadgslivet efter veckor av ledighet, men det går sakta men säkert! Nu är det snart höst, nya vindar & nya tag. Även om jag har sommar i sinnet & ska avnjuta helgen med grillning hos Härje & Lotta imorgon & Lasses födelsedagskalas på kvällen. På Söndag blir det en båttur med Alberto som är här från Italien, Pia & middag med Karin & Moa!

Tjohooo, det är ju tur att min damp aldrig hann lägga sig iaf, eller vad säger ni ;)

Kramar

Summer of 09 :)